1001 Gece Masalları için geri sayım başladı: Cansu Dere’nin yeni partneri belli oldu!

TRT 1’in Tabii platformunda yayınlanacak olan 1001 Gece Masalları dizisi için geri sayım başladı. Cansu Dere’nin başrolünde yer alacağı dizi için muhteşem kadro kuruluyor. Cansu Dere’nin yeni partneri de belli oldu. İşte detaylar…

1001 Gece Masalları için geri sayım başladı: Cansu Dere’nin yeni partneri belli oldu!

TRT 1’in yeni dijital medya platformu Tabii iddialı projelerle gündeme gelmeye devam ediyor. Yeni sezonun en iddialı dizi projesi olarak gösterilen 1001 Gece Masalları için dev kadro kuruluyor. Cansu Dere’nin başrolünde yer alacağı dizinin yapımcılığını Bozdağ Film üstlenecek. Fas edebiyatının ölümsüz eseri 1001 Gece Masalları’nın işleneceği dizi de Cansu Dere’nin partnerinin kim olacağı merak konusu haline gelmişti. 1001 Gece Masalları dizisinde Şehriyar karakterini İbrahim Çelikkol’un canlandırmasına karar verildi.

İbrahim Çelikkol ile Anlaşma Sağlandı

Güzel oyuncu Cansu Dere’nin yeniden setlere dönmesini sağlayacak olan 1001 Gece Masalları dizisi için geri sayım başladı. 1001 Gece Masalları dizisinde Şehrazat karakterine hayat verecek olan Cansu Dere, İbrahim Çelikkol ile partner olacak. İbrahim Çelikkol ile Cansu Dere ilk kez aynı projede yer alacak. Ünlü oyuncuların 1001 Gece Masalları dizisinde partner olacağının açıklanması hayranlarının heyecanlanmasını sağladı. Bozdağ Film’in yapımcılığını üstlendiği proje için hiçbir masraftan kaçınılmayacağı açıklandı. Dev oyuncu kadrosuyla Fas edebiyatının unutulmaz eserini ekrana taşıyacak olan yapımcı firma, dünya genelinde geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor.

1001 Gece Masalları Ne Zaman Yayınlanacak?

Cansu Dere ve İbrahim Çelikkol’un başrolünde yer alacağı 1001 Gece Masalları dizisi önümüzdeki günlerde sete çıkacak. Cast çalışmalarında son aşamaya gelen yapımcı firma, dizi çekimlerinin İstanbul ve Bursa’da yapılacağını açıkladı. İbrahim Çelikkol, Netflix’te yayınlanacak olan Ayrılık da Sevdaya Dahil dizisi için bu hafta sete çıktı. Başarılı oyuncunun çekim programına göre 1001 Gece Masalları dizisinin set tarihi belirlenecek. Sultan Şehriyar karakterine hayat verecek olan İbrahim Çelikkol, senaryo çalışmalarına başladı.