Deha 4. Bölümüne sırlar damga vuracak: Devran, İskender’e ne teklif edecek?

Show TV’nin yeni dizisi Deha 4. Bölümü ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen Deha 4. Bölüm fragmanı yayınlandı. Devran, İskender’i affedecek mi? İskender’in yeni planı nedir? İşte detaylar…

Deha 4. Bölümüne sırlar damga vuracak: Devran, İskender’e ne teklif edecek?

Show TV’nin yeni dizisi Deha heyecan ve gerilim yüklü bölümleriyle seyirciden tam not almayı başardı. Ay Yapım tarafından hazırlanan dizinin başrollerinde Aras Bulut İynemli, Uğur Polat ve Taner Ölmez yer alıyor. Pazar akşamlarına damga vuran dizi yer altı dünyasının karanlık ilişkilerini bir baba ve oğlun hikayesi üzerinden anlatıyor. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Deha 4. Bölüm fragmanı yayınlandı.

Deha 4. Bölüm Fragmanındaki Detaylar

Deha 4. Bölüm fragmanında heyecanı bir üst noktaya taşıyacak detaylar paylaşıldı. İskender’in vurulması nedeniyle zor durumda kalan Devran, ailesini korumak için her yolu denemeye karar verdi. İskender’in teklifini kabul eden Devran için yeni bir dönemin kapıları açılacak. İskender ise eski mahallesine geri taşınmaya karar verdi. Aysel’i de yanına alarak mahalleye dönen İskender, Devran ile ilişkisini düzeltmenin yollarını aramaya başladı. Devran, annesinin yıllardır içinde yara olarak kalan bir sorunu çözdü. Aysel, Devran’ın babası üzerindeki etkisini kırmanın yollarını aramaya başladı.

Devran ile Esme Arasında Neler Olacak?

Pazar akşamı ekrana gelecek olan Deha 4. Bölümünde Esme’nin ön plana çıkması bekleniyor. Devran’ın yeni işi ve babasıyla olan ilişkisinden rahatsızlık duymaya başlayan Esme tepki gösteriyor. Gülce’nin de endişelerinin artmasına neden olan olaylar Esme’nin harekete geçmesini sağlıyor. Devran, Esme ile olan ilişkisini yeniden düzeltmeye çalışıyor. Sofi’nin tüm uyarılarına rağmen kara para aklama işine giren Devran, ailesini de uçurumun kenarına getiriyor. Deha yeni bölümü Show TV ekranında Pazar akşamı saat 20:00’da ekrana gelecek.