Elebaşı Öldü, Terör Örgütünde Koltuk Kavgası Başladı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ölümünün ardından terör örgütü içerisinde koltuk savaşı başladı. Terör örgütünün sahip olduğu parayı yönetmek isteyen gruplar arasında kavga kamuoyuna da yansıdı. Fetullah Gülen’den sonra örgüt liderliği için Abdullah Aymaz ile Mustafa Özcan’ın isimleri öne çıktı. İşte

Elebaşı Öldü, Terör Örgütünde Koltuk Kavgası Başladı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) içerisinde kavga çıktı. Elebaşı Fetullah Gülen'in ölümünün ardından başa geçmek isteyen gruplar arasındaki kavga da iki isim ön plana çıktı. FETÖ’nün Amerika ayağını yöneten Mustafa Özcan’ın grubu bulunuyor. Fetullah Gülen ile Pensilvanya'daki çiftliğinde birlikte yaşayan Mustafa Özcan’ın örgütün parasını yönettiği tespit edildi. Mustafa Özcan’ın grubunda uzun Cevdet lakabı ile tanınan Cevdet Türkyolu bulunuyor. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) içerisinde Mustafa Özcan’ı destekleyen isimler arasında İsmet Aksoy, Naci Tosun, Muhammed Çetin, Ekrem Dumanlı ve Adem Kalaç'ın yer aldığı belirlendi.

Terör Örgütünde İç Çatışma

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) içerisindeki güçlü gruplardan diğerini ise Abdullah Aymaz yönetiyor. Terör örgütünün Almanya ayağını yöneten Abdullah Aymaz’ı destekleyenler arasında Mustafa Yeşil, Ali Ursavaş, Talip Büyük, İsmail Cingöz, Hüseyin Karakuş ve Bilal Karamuna gibi isimler bulunuyır. FETÖ’nün icra heyeti içerisindeki kişiler tarafından örgütün yeni liderinin seçilmesi için toplantı yapılacağı öğrenildi. İstihbarat kaynakları tarafından teyit edilen bilgilere göre örgüt içerisindeki iç çatışma büyümeye başladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) yeni liderinin Mustafa Özcan olması bekleniyor.