Kan donduran cinayet: Eşini öldürmeden önce ‘’ne kadar sürede boğulacağını’’ araştırmış!

Bursa’da 42 yaşındaki Seher Kındaç, boşanma aşamasındaki eşi Turgay Kındaç tarafından boğularak öldürüldü. 2 çocuk annesi olan Seher Kındaç’ı kıskançlık nedeniyle öldürdüğünü itiraf eden Turgay Kındaç’ın internette ‘’İple insan boğmak ne kadar sürede gerçekleşir’’ diye araştırma yaptığı ortaya çıktı

Kan donduran cinayet: Eşini öldürmeden önce ‘’ne kadar sürede boğulacağını’’ araştırmış!

29 Ocak’ta Bursa’nın Yıldırım ilçesindeki Esenevler Mahallesi’nde bir kadın cinayeti meydana geldi. 47 yaşındaki Turgay Kındaç, boşanma aşamasındaki eşi Seher Kındaç’ı katletti. 2 çocuk annesi olan Seher Kındaç’ın iple boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayet sonrası olay yerinden kaçan Turgay Kındaç polis ekipleri tarafından bir gün sonra yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde eşi Seher Kındaç’ı kıskançlık nedeniyle öldürdüğünü itiraf eden Turgay Kındaç tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

‘’Sevgimi İspatlamak İçin Çamaşır Suyu İçtim’’

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen dava kapsamında Turgay Kındaç hakim karşısına çıktı. Seher Kındaç’ın başına önce merdane ile vurduğunu ardından da iple boğarak öldürdüğünü itiraf eden Turgay Kındaç için savcılık ‘’eşe karşı kasten öldürme’’ suçundan müebbet hapis cezası istedi. Turgay Kındaç’ın boşanma aşamasındaki eşini öldürmeden önce internette ‘’iple insan boğmak ne kadar sürer’’ diye araştırma yaptığı ortaya çıktı. Turgay Kındaç mahkemedeki ifadesinde ‘’Seher, iş yerinde birlikte çalıştığı M. isimli birine fotoğraf göndermişti. Bu yüzden kıskandım. Onların birlikte yaşadığını düşüyordum. Seher’e olan sevgimi kanıtlamak için çamaşır suyu içtim hatta fare zehri bile yedim. Tartışırken eşim beni tahrik edici cümleler söyledi. Mutfaktaki çaydanlığın üzerinde bulunan bezi aldım, Seher’i o bezle boğdum’’ diye konuştu.

Turgay Kındaç’ın 2 oğlunun da şikayetçi olduğu mahkeme, sanığın avukatı tarafından ek süre istenmesi sebebiyle ertelendi. Turgay Kındaç’ın tutukluluk halinin devam etmesine hükmedildi.