Renault hodri meydan dedi: Faizsiz taksitle sıfır araba! Üstelik Egea'dan bile ucuz Megane Sedan

Faizsiz taksitle sıfır araba! Üstelik Egea'dan bile ucuz Megane Sedan. Renault hodri meydan dedi.

Renault hodri meydan dedi: Faizsiz taksitle sıfır araba! Üstelik Egea'dan bile ucuz Megane Sedan

Renault, Türkiye’de otomobil severlerin ilgisini çeken modelleriyle öne çıkıyor. Clio, Captur ve özellikle Megane Sedan, uygun fiyatı ve cazip kampanyaları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ekim ayına özel olarak Megane Sedan modelinde sunulan sıfır faizli taksit imkânı ise bu modelin popülerliğini daha da artırıyor.

Renault Megane Sedan Ekim Ayı Kampanyası: Faizsiz Kredi İmkânı

Megane Sedan, ekim ayı kampanyaları kapsamında faizsiz kredi imkânı sunuyor. Bu kampanya, 200 bin TL kredi ve 12 ay vade ile %0 faiz oranında ayda 16.888 TL taksit ödemesi öngörüyor ve Renault Finans'ın belirlediği koşullar çerçevesinde sunuluyor. Faizsiz kredi kullanımı, tüm Megane Sedan versiyonlarında geçerli olup bireysel müşteriler için önemli bir avantaj sağlıyor.

Renault hodri meydan dedi: Faizsiz taksitle sıfır araba! Üstelik Egea'dan bile ucuz Megane Sedan - Resim : 1

Fiat Egea Sedan ile Karşılaştırma: Renault Megane Sedan Daha Avantajlı

Fiat Egea, uygun fiyatı ve şık tasarımıyla öne çıkan bir diğer sedan model olarak biliniyor. 2024 model yılında Fiat Egea; Sedan, Cross ve Cross Wagon gibi farklı gövde seçenekleriyle piyasaya sunuldu. Ancak fiyat-performans dengesine bakıldığında, Renault Megane Sedan, faizsiz kredi imkânı ve uygun fiyatıyla rakiplerinin önüne geçiyor.

Örneğin, Fiat Egea Sedan Limited 1.5 T4 Hibrit 130 HP AT versiyonunun kampanyalı fiyatı 1.612.900 TL iken, Renault Megane Sedan Touch 1.3 TCe EDC 140 bg versiyonu 1.546.900 TL fiyatla satışa sunuluyor. Bu fiyat farkı, Megane Sedan'ı uygun fiyatı ve sunduğu özelliklerle öne çıkarıyor.

Renault Finans’tan Kaçırılmayacak Kampanya

Renault Finans aracılığıyla sunulan kampanya, bireysel müşterilerin faizsiz kredi imkânından faydalanarak Megane Sedan sahibi olmasına olanak tanıyor. Kampanya şartlarına göre 200 bin TL kredi, 12 ay vade ve %0 faiz oranı ile sunuluyor. Bu da aylık 16.888 TL taksit ödemesi anlamına geliyor. Ayrıca peşinat ödemesinin yapılması gerektiği de belirtiliyor.

Renault Finans'ın sunduğu bu faizsiz finansman kampanyası, Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerli olup, bu sigortanın tercih edilmemesi durumunda baz faiz oranları uygulanıyor. Faiz oranları ve diğer maliyet unsurları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişkenlik gösterebiliyor.

Güncel Otomobil Fiyatları: Megane Sedan ve Fiat Egea

Renault Megane Sedan'ın Fiat Egea Sedan Limited versiyonuna göre daha uygun fiyatlı olması, otomobil severlerin güncel fiyat listelerini merak etmelerine yol açıyor. 9 Ekim 2024 tarihli güncel fiyat listelerine göz atacak olursak:

Fiat Egea Sedan Limited Fiyat Listesi

Versiyonu: 1.5 T4 Hibrit 130 HP AT
Fiyatı: 1.612.900 TL (Kampanyalı Fiyat)

Renault Megane Sedan Fiyat Listesi

Versiyonu: Touch 1.3 TCe EDC 140 bg
Fiyatı: 1.546.900 TL

Kaynak: Haber Merkezi