Son Dakika Hizbullah İsrail'i vurdu! İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi öldü mü?

Son dakika Hizbullah İsrail'i vurdu! Son dakika gelen bilgilere göre, İsrail Genelkurmak Başkanı Herzi Halevi öldü mü? Herzi Halevi yaşıyor mu?

Son Dakika Hizbullah İsrail'i vurdu! İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi öldü mü?

Son dakika Hizbullah İsrail'i vurdu. İHA'larla İsrail'in üssünü vuran Hizbullah golani üssündeki askeri bölgeyi vurdu. Yemekhane de bulunan 10 İsrail askerinin öldüğü, 60 yaralı olduğu söyleniyor. Ölü sayısında ise artmanın devam etmesi bekleniyor.

İsrail Genelkurmay başkanı Herzi Halevi öldü mü?

Gelen ilk bilgilere göre İsrail Genelkurmay başkanı Herzi Halevi'nin öldüğü iddia ediliyor. Ancak resmi bir kaynak henüz Herzi Halevi'nin ölümünü doğrulamadı.

İlk açıklama geldi! İsrail kanal 11 yaptığı açıklamada "Herzi Halev'nin saldırı sırasında askeri üste olmadığını" açıkladı.

İsrail Medyasından ilk açıklama!

İsrail medyası resmi ilk açıklamayı yaptı. Ölü sayından bahsetmeyen İsrail medyası, "Hayfa'nın güneyindeki bir askeri üste gerçekleştirilen insansız hava aracı patlaması sonucu yaralıların sayısı 67'ye yükseldi." dedi.

Hizbullah'tan ilk açıklama!

Hizbullah yaptığı açıklamada ise "Saldırı Gazze Şeridi'ndeki kararlı Filistin halkımıza ve onların yiğit ve onurlu direnişine destek olmak, Lübnan ve halkını savunmak amacıyla gerçekleştirildi." dedi.