Hamit Altıntop sürprizi

Sneijder ve Kuyt aynı takımda oyanayacak

Hamit Altıntop sürprizi
Hollanda futbolunun son dönemlerde yetiştirdiği en önemli futbolculardan bir tanesi olan Van Bommel futbolu resmen bırakıyor. Aktif futbolculuk hayatını noktalama kararını geçen mayıs ayında veren deneyimli oyuncu, 19 Temmuz tarihinde düzenlenecek jübile maçıyla futbola veda edecek. Kariyerinde sırasıyla Fortuna Sittard, PSV, Barcelona, Bayern Münih ve Milan takımlarında forma giyen Van Bommel son olarak tekrar eski takımı PSV’ye dönmüş ve geçen sezon burada forma giymişti. Oyuncunun jübile maçı da Hollanda ekibinin maçlarını oynadığı Philips Stadyumu’nda gerçekleştirilecek.
Hamit de forma giyecek
Birçok ünlü Hollandalı oyuncunun forma giyeceği jübile maçına davet edilenler arasında Galatasaraylı Wesley Sneijder ve Fenerbahçeli Dirk Kuyt da bulunuyor. Ayrıca Van Bommel'in Bayern Münih'ten eski takım arkadaşı Hamit Altıntop da davet edilen isimler arasında yer aldı. Zlatan Ibrahimovic ve Van der Wiel gibi isimlerle birlikte Kuyt-Sneijder ikilisinin ‘Bommel takımı’nda yer alacağı öğrenildi. Karşılaşmada ayrıca Giovanni van Bronckhorst, Mateja Kezman, Roy Makaay, Thomas Müller, Luc Nilis, Franck Ribery ve Arjen Robben gibi isimler de boy gösterecek.
Ortega bırakıyor
Arjantin’in efsane oyuncusu ve eski Fenerbahçeli oyuncu Ariel Ortega futbolu bırakıyor. Son olarak River Plate forması giyen oyuncu su kulübün stadı Monumental’de yarın gerçekleştirilecek jübile maçıyla 22 yıllık aktif futbolculuk hayatına son noktayı koyacak. 2002-2003 sezonunda Fenerbahçe forması giyen Ortega, kariyeri boyunca 695 maçta oynadı ve 146 gole imza attı.

Skorer