'Kafkas giderse aklımda biri var'

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Şenol Güneş ile tekrar çalışmak istemem. O benimle arkadaşlık yapmıyor... Neden onunla tekrar çalışayım..." dedi

'Kafkas giderse aklımda biri var'

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Lig TV'de Ömer Güvenç'e verdiği röportajda önemli mesajlar verdi. Büyük takımların her zaman B planının olması gerektiğini söyleyen Şener, "Tolunay Kafkas hep aklımda vardı. Büyük takımların mutlaka B planının olması gerekir. Tolunay Kafkas'ın 3.5 yıllık sözleşmesi var. O giderse yine aklımda biri var. Ama burda söylemem doğru olmaz. Tolunay Kafkas uzun zamandır aklımda vardı. Hemen bu işi halletmekle 10 numara iş yaptık. Dedikoduları kestik attık" dedi. Şener, Şenol Güneş'le çalışmaya mecbur kalsanız, yine çalışır mısınız" sorusuna ise "O benim için arkadaşım değil açıklamasını yaptı. Benimle arkadaşlık yapmayan biriyle tekrar niye çalışayım... cevabını verdi.

MÜSLÜMANLIKTAN SONRA TRABZONSPOR GELİR

Şener şöyle devam etti: "İstifa edeceğini Şenol Güneş bana söyledi. 'Kan değişimi lazım' dedi. Ben 3 defa kendisine gitmemesini söyledim. O dinlemedi. Sportif anlamda kendimi başkan olarak başarısız hissediyorum... Tribünlerden gelen istifa seslerine elbette kırılıyorum ama kızmıyorum. Çünkü Trabzon'da müslümanlıktan sonra Trabzonspor gelir. Şunu da söylemem gerekir ki, yabancı futbolculardan vezgeçilmesi ve yerliye dönülmesi fikri bana artık sıkıcı gelmeye başladı.

YILDIRIM GELSE LOCAYA GİDERDİM

Başkan Şener, "Aziz Yıldırım maça gelseydi locada yan yana izleyebilirdik. Çünkü ev sahibi olma sorumluluğu var" dedi.

ONUR VE TOLGA'YI SATMAM

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Lig TV'ye verdiği röportajda kaleciler Onur Kıvrak ve Tolga Zengin'i satmayacaklarını söyledi. Şener, "Selçuk, Umut, Burak ve Egemen'i biz göndermedik. Trabzon'da gece kulübü açmadık ama bu futbolcular seviyor. Bazı Trabzonlu olmayan oyuncular sadece sahilden kulübe gelmişlerdir" dedi.