Melo: "Dikkatli olmazsak 5 yeriz"

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Melo, Brezilya basınına Real Madrid maçını değerlendirdi.

Melo: "Dikkatli olmazsak 5 yeriz"
Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Felibe Melo, Brezilya'dan Gazeta Esportiva gazetesine Real Madrid maçı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.
Melo, sakin ve kendilerinden emin oynadıkları takdirde iyi sonuç alacaklarını kaydederek şunları söyledi:
Ben Ronaldo'ya karşı defalarca oynadım. Messi'ye karşı olduğu gibi. Kazandım da kaybettim de. G.Saray'ın Real Madrid karşısında maçın il dakikasından son anına kadar konsantrasyona ihtiyacı var. Çünkü Real Madrid maçı bir anlık dalgınlığa gelmez. Madrid'in Mallorca maçını izledim. Hiçbir şey oynamadan bir anda kazanıverdiler.
Takım olarak maç boyunca disiplini ve dikkati asla bırakmamaları gerektiğini söyleyen Sambacı, sözlerini şöyle sürdürdü:
Şampiyonlar Ligi maçlarında ekstra dikkat gerekiyor. Biz Schalke ile sahamızda berabere kaldık. Çünkü biz yeteri kadar dikkatimizi vermemiştik. Fakat biz deplasmanda küçük takım gibi oynadık. Topu onlara verdik. Biz kimseden korkmuyoruz ama herkese de saygı gösteriyoruz. Bu yüzden Almanya'da kazandık. Biz Real Madrid'e saygı duyuyoruz ama korkmuyoruz. Eğer biz içimizde korkuyu bir an hissedersek 5 gol yeriz.
Real'i eleyebiliriz
Tur konusunda şanslarının yüksek olduğuna inanan Melo, son olarak sözlerini şöyle tamamladı:
Real Madrid'i elemek mi? Neden olmasın? Her maçın kendine ait bir hikayesi vardır. Sürpriz yapabiliriz. Madrid'deki ilk maç çok önemli. Yakın, kompatk ve çabuk karar vererek oynarsak İstanbul için avantaj yakalarız. Elbette biz dünyanın en iyi hocalarından birine karşı oynayacağız. dünyanın her takımında oynayabilecek en iyi oyunculara karşı mücedele edeceğiz. Real bize karşı favori ama aynı zamanda bize saygı da duyuyorlar.