Ford’tan kaçırılmayacak fırsat: Fiyatlar düştü, faizsiz kredi desteği geldi…

Ford tarafından Ekim ayı sıfır araç kampanyası başlatıldı. 2024 model otomobillerin fiyatlarında indirime gidildi. Koç finans desteği ile sıfır faizli kredi desteği sunulacağı açıklandı. İşte detaylar…

Ford’tan kaçırılmayacak fırsat: Fiyatlar düştü, faizsiz kredi desteği geldi…

2025 yılının gelmesine sayılı günler kala otomobil firmaları üst üste kampanyalar düzenlemeye başladı. 2024 sıfır araç kampanyalarında cazip teklifler sunuluyor. Ford tarafından Ekim ayı kampanyası açıklandı. Ford’un en çok tercih edilen otomobil modellerinden Ford Focus ve Ford Puma için finansal destek verilecek. Sıfır faizli kredi desteği ile otomobil sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunulacak.

Ford Sıfır Faizli Kredi Desteği

2024 Ford sıfır araç kampanyasının detayları açıklandı. Ekim ayı kampanyası kapsamında Ford Focus sedan otomobillerin fiyatında önemli bir indirim yapıldı. Fiat Egea modeli otomobillerden daha uygun fiyata satışa çıkarılan Ford Facus sedan modelleri için kredi desteği de sağlanacak. Ford kampanyasında hem Focus hem de Puma modeli otomobiller yer alıyor. Bireysel müşterilere 12 ay vadeli 300 bin TL kredi imkanı veriliyor. 12 ay vadeli kredi için sıfır faiz uygulanacağının açıklanması otomobil satın almak isteyenleri heyecanlandırdı. Koç finans tarafından desteklenen kampanya kapsamında kredi kullanan müşteriler ayda 25 bin TL taksit ödeyerek otomobil sahibi olabilecek.

Ford Facus ve Puma Fiyatları Düştü

Ford’un Ekim ayı kampanyası otomobil piyasasında hareketlilik sağladı. Rekabetin en üst seviyede yaşandığı otomobil piyasasında fiyatlar düşmeye başladı. Otomobil firmalarının 2024 model sıfır araç stoklarını eritmek için kampanyalar düzenlemesi bekleniyor. Özellikle, Aralık ayında dev kampanyaların yapılacağının sinyali verildi. Türkiye’de fiyatı nedeniyle en çok tercih edilen otomobil modelleri arasında Fiat Egea yer alıyor. Ford, Fiat Egea ile rekabetinde fiyat indirimine gitme kararı aldı. Bu kapsamda Ford Focus modeli otomobillerin satış fiyatı 1 milyon 504 bin TL’ye kadar düşürüldü. Ford Puma modeli otomobiller ise 1 milyon 127 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı. Ford’un yeni kampanyasının 31 Ekim 2024 tarihinde sona ereceği açıklandı.