Robben adım adım Galatasaray'a geliyor

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, danışmanı Bülent Tulun'a yetkiyi verdi, Almanya seferi bu hafta başlıyor. Hedefte Götze transferi sonrası Bayern'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Robben var.

Robben adım adım Galatasaray'a geliyor

Süper Lig’de şampiyonluğun büyük ölçüde garantilenmesiyle transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray’da hareketli günler yaşanıyor.

Listesinde birçok dünya yıldızı bulunan Sarı-Kırmızılılar’da, Başkan Ünal Aysal kesenin ağzını açarken, danışmanı Bülent Tulun’a da yetkiyi verdi. Tulun’un ilk olarak bu hafta içinde Almanya’ya çıkarma yapacağı öğrenildi. Burada Bayern Münih ve Schalke yetkilileriyle temaslarda bulunacak olan Tulun’un listesinin ilk sırasında Arjen Robben ve Julian Draxler isimleri yazıyor.

Borussia Dortmund’ın yıldızı Götze’yi renklerine bağlayan Bayern’in, takımın başına Guardiola’nın da geçmesiyle Robben’i göndermesine kesin gözüyle bakılıyor. Galatasaray bu transferi bonservis bedeli ödemeden yapmanın hesapları içinde.

Rakipler çok büyük

Draxler için ise rakipler çok büyük. Aralarında yine Bayern Münih ve Real Madrid’in de olduğu devler, 19 yaşındaki futbolcuyu gözüne kestirmiş durumda. Ancak Bülent Tulun, Draxler için nabız yoklayarak piyasa durumunu öğrenmeye kararlı. Burada elde edilecek veriler, Başkan Aysal’a rapor halinde iletilecek ve transfere yön verilirken, bu bilgilerden detaylı şekilde fayda sağlanacak.

(Fanatik.com.tr)