Roma'dan Burak için çılgın teklif

Roma, Burak Yılmaz için Galatasaray'a 15 milyon euro teklif etti. İtalyan ekibi, bir sonraki satıştan da yüzde 15 pay önerdi

Roma'dan Burak için çılgın teklif

Gelecek sezon Fatih Terim'i takımın başına getirmek isteyen Roma, Burak Yılmaz'a da kanca attı. İtalyan ekibinin, Devler Ligi'nde bu sezon 8 gol atan Burak için Galatasaray'a 15 milyon euro teklif ettiği iddia edildi. Teklifi, Fatih Terim'in konuğu olarak geçtiğimiz gün İstanbul'a gelen Roma Genel Menajeri Walter Sabatini'nin yaptığı belirtildi.

SATIŞTAN DA YÜZDE 15 PAY VERECEK

Roma Kulübü'ne yakın kaynaklara göre, Sabatini, ziyaret sırasında ikili ilişkileri görüştüğü Galatasaray'ın CEO'su Lutfi Arıboğan'dan Burak Yılmaz'ı istedi. Sabatini'nin getirdiği teklifin 15 milyon euro bonservis ücreti ile bir sonraki satıştan yüzde 15 pay ve 3 milyon euro bonusları kapsadığı kaydediliyor.

TERİM'DEN DE YANIT BEKLİYORLAR

Roma'nın, Fatih Terim konusunda da ısrarını sürdürdüğü ifade edildi. Terim'in Roma Kulübü'nün genel direktörü Bruno Conti'yi de önümüzdeki günlerde İstanbul'da konuk edeceği ve İtalyan ekibine son kararını bu görüşmede ileteceği iddialar arasında yer aldı.


Fotomaç