Rusya'da "tek gecelik aşk" araştırması!

Yüksek Ekonomi Okulu sordu: Bir akşam yemeği için yatağa girer misiniz?

Rusya'da "tek gecelik aşk" araştırması!

“Aralarında aşk ilişkisi bulunmayan kişilerin cinsellik yaşaması doğru mu?” Yüksek Ekonomi Okulu, Rusya, Ukrayna ve Belarus halklarının bu konuya bakışını araştırdı. “Cinselliğin Ticarileştirilmesi ve Mükafat Karşılığı Buluşma” adlı araştırmada Moskova, Kiev ve Minsk'te yaşayanların görüşlerine başvuruldu.

Nezavisimaya Gazeta'nın aktardığı araştırma sonuçlarına göre, anket katılımcılarının yüzde 60'ı “Aşk olmadan cinsellik yaşamaya karşı değilim” cevabını verdi. Aksini düşünenlerin oranı ankete yüzde 37 olarak yansıdı.

Anket katılımcılarının yüzde 30'una yakını cinsel ilişki sonrası partnerinden “mükafat” niteteliğinde hediye aldığını, yüzde 35'i kendisinin hediye verdiğini söyledi.

Turkrus.com'un haberine göre araştırma raporunda, “Mücevher, cep telefonu, tur paketi, giysi, restoranda akşam yemeği ve hatta nakit para gibi maddi mükafatlar karşılığında fiziksel yakınlık cinsel ilişkilerin bilinen bir türü. Rusya'da sosyal paylaşım sitelerinde buna rastlanıyor” denildi.

İnvestkafe şirketi uzmanlarından Anna Kokoreva ise, “Değerlerin bu şekilde dönüşüm geçirmesi çok üzücü. Hediye karşılığı buluşma popüler hale geldi, ancak buna hazır olanların oranı araştırmalarda olduğundan yüksek çıkıyor” yorumunu yaptı.