Sadri Şener devri bitti

Trabzonspor, mayıs ayında olağanüstü genel kurul yapacak Başkan Şener, "Aday olmayacağım. Görevi bıraktım" dedi...

Sadri Şener devri bitti
Süper Lig'de tarihinin en kötü günlerinden geçen Trabzonspor'da olağüstü genel kurul kararı alındı. Bir hafta önceki MP Antalya galibiyetiyle umutlanan Karadeniz ekibinde, Akhisar Belediyespor karşısında alınan yenilgi bardağı taşıran son damla oldu.

Maçın ardından istifa etmeyi düşünen ve bu kararını ailesi ve yöneticilerine soracağını açıklayan başkan Sadri Şener, mayıs ayında olağanüstü kongre kararı aldı. Önceki gece İstanbul'a dönen başkan Sadri Şener'in ailesiyle Trabzonspor'daki geleceğiyle ilgili konuştuğu öğrenildi.

Ailesinin Şener'e "Kendini daha fazla yıpratma. Senin Trabzonspor için yaptıklarını bilen biliyor. Bu kulübü yıllar sonra şampiyon yaptınız. Yorulduysan bırak" diyerek teselli ettiği öğrenildi. İstifa için ailesinden onay alan Şener konuyu bir de yönetimiyle görüştü.
Aday isimleri konuşulmaya başlandı bile...
Camianın önemli isimlerinden eski bakan ve kulüp başkanı Faruk Nafız Özak'ın maç sonrasındaki tüm ısrarlarına rağmen istifa etmekten vazgeçmeyen başkan Sadri Şener, istifa kararını yöneticilerine de bildirdi.

Akhisar'dan dönüş yolunda taraftarın sözlü saldırısına uğrayan ve burada yöneticilerin takındığı tavırdan rahatsız olan Şener'in "Mayıs ayında olağanüstü genel kurul kararı alalım" dediği ve yönetimin de bu kararı desteklediği ifade ediliyor.

Şener toplantı sonrası, "Mayıs ayında olağanüstü genel kurula gideceğiz. Ben aday değilim" dedi. Trabzon'da İbrahim Usta, Erol Tuna, Ahmet Ağaoğlu ve İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkan adayı olabileceği konuşuluyor.