Mourinho’nun tazminatı ortaya çıktı: Dudak uçuklatacak…

Süper Lig’de şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe’de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü hocası Jose Mourinho eleştirilerin hedefinde yer alıyor. Takımdan ayrılma ihtimali gündeme gelen Mourinho’nun tazminatı ortaya çıktı. Dudak uçuklatan tazminat, sarı lacivertli

Mourinho’nun tazminatı ortaya çıktı: Dudak uçuklatacak…

Süper Lig’de sezona mutlak şampiyonluk hedefi ile başlayan Fenerbahçe’de işler yolunda gitmiyor. Son olarak Samsunspor ile deplasmanda karşılaşan sarı lacivertli ekip sahadan beraberlikle ayrıldı. Fenerbahçe’nin ezeli rakibi Galatasaray ile arasındaki puan farkı 8’e yükseldi. Galatasaray, maç fazlasıyla puanını 25’e yükseltmişti. Fenerbahçe’nin Samsunspor deplasmanında puan kaybı yaşaması zirve yarışındaki durumunu olumsuz etkiledi.

Üst Üste Puan Kayıpları Yaşadı

Sezona hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe ilk puan kaybını Göztepe deplasmanında yapmıştı. Sarı lacivertli ekip öne geçtiği maçta skoru korumayı başaramadı. Başkan Ali Koç’un sahaya indiği Göztepe maçında olaylar meydana gelmişti. Fenerbahçe, Lig’in 6. Haftasında ezeli rakibi Galatasaray ile karşılaştı. Derbinin favorisi olarak gösterilen sarı lacivertli ekip, şok edici bir mağlubiyet aldı. Teknik direktör Jose Mourinho’nun liderliğinde ilk mağlubiyetini alan sarı lacivertli ekipte oyun planının değiştirilmesine karar verilmişti.

Milli Arada Değişiklik Yaptı

Uluslar Ligi nedeniyle Süper Lig’e verilen arada Fenerbahçe’nin oyun planında değişiklikler yapılması gündeme gelmişti. Başkan Ali Koç ve Asbaşkan Acun Ilıcalı ile bir araya gelen Portekizli Teknik Adam oyuncu tercihleri ve oyun planıyla ilgili bilgi vermişti. Fenerbahçe’nin milli aradan sonra oynadığı Samsunspor maçından beraberlikle ayrılması planların suya düşmesine neden oldu. Tecrübeli teknik adamın oyun planı ve oyuncu tercihleri eleştirilerin merkezinde yer aldı. Şampiyonluk yarışında kan kaybeden Fenerbahçe’de Jose Mourinho’nun takımdan gönderilmesi ihtimali gündeme geldi. Jose Mourinho’nun tazminatı ortaya çıktı. Kariyeri boyunca çalıştırdığı takımlardan toplam 85.5 milyon sterlin tazminat alan Jose Mourinho önemli bir servet kazandı. Portekizli teknik adamın Fenerbahçe’den gönderilmesi halinde alacağı tazminatın 30 milyon Euro olduğu ortaya çıktı. Fenerbahçe yönetiminin 2 yıllık sözleşme imzaladığı tecrübeli teknik adamın tazminatı dudak uçuklattı.