Su paraları artık buradan ödenebilecek!

Protokol imzalandı. Vatandaş şubelere yönelecek...

Su paraları artık buradan ödenebilecek!

Safranbolu Belediyesi ile Karabük PTT Başmüdürlüğü arasında imzalanan protokolle, vatandaşlar su paralarını PTT şubelerine ödeyebilecekler.

22 Kasım 2012 tarihinden itibaren geçerli olan protokol’de Safranbolu Belediyesi’ne su abonesi bulunan vatandaşların Türkiye’nin herhangi bir yerinde bulunan PTT şubelerinden su ödemelerini yapabilecekler. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, “Safranbolu Belediyesi ile PTT Karabük Başmüdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği, Safranbolu Belediyesi’nin su faturaları Türkiye’nin her yerinden PTT Şubeleri aracılığı ile yatırılabiliyor” dedi.

Türkiye’nin hiçbir yerinde olmayan oranlarla, Safranbolu’ya özel bir protokol hazırlandığını dile getiren Başkan Aksoy, “Safranbolu’da su abonesi olup ta ülkemizin başka şehirlerinde yaşayan vatandaşlarımızda bulundukları şehirdeki PTT şubelerinden su paralarını yatırabilecek olmasının iki açıdan çok önemli. Bunlardan birincisi; vatandaşlar su parası ödemek için kuyruğa girmekten kurtulacaklar, ikincisi ise; PTT şubelerinin Türkiye’nin hemen hemen her yerinde hizmet veriyor. Safranbolu Belediyesi e-belediyecilik anlayışını bu noktaya getirdi, inşallah Safranbolu’nun gerek yollarında yakalamış olduğu standardı, gerekse koruma konusunda yakalamış olduğu standardı teknolojik belediye uygulamalarına da yansıtmış oluyoruz. Belediye olarak bundan sonraki amacımız, vatandaşlar evlerinden çıkmadan belediye ile ilgili tüm işlemlerini internet ortamında yapabilmelerini sağlamak” diye konuştu.