Süper yetenek Cimbom'a mı Fener'e mi?

Can'la başla ezeli rekabette son tango!

Süper yetenek Cimbom'a mı Fener'e mi?

Almanya Genç Milli Takımı kaptanı ve Bayern Münih'in genç yıldızlarından Emre Can'ın kaderi 2 Ağustos'ta belli olacak. Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe'nin de transfer etmek istediği Emre Can'ın babası Orhan Can, son gelişmeler üzerine Sabah gazetesine yaptığı açıklamada, "Oğlum 19 yaşına girdi. Bugüne kadar yaşadıklarıyla futbolda tecrübe sahibi oldu. Babası olarak geleceğiyle ilgili kararını kendine bıraktım. Biz ailesi olarak alacağı karara saygılıyız" dedi.

Erdal Keser devrede

Avrupa şampiyonu Bayern Münih'in 500 milyon euro değerini geçen güçlü kadrosu nedeniyle ilk 18'de düşünmediği Emre Can, önümüzdeki sezon oynayabileceği bir takıma gitmek istiyor. Emre Can'ın Bayern Münih'teki durumuyla ilgili karar toplantısı 2 Ağustos'ta Münih'te yapılacak. Emre Can'ın Galatasaray'ı tercih etmesi için Türkiye Futbol Federasyonu eski Avrupa temsilcisi Erdal Keser de büyük çaba harcıyor.

Bayern Münih'le Werder Bremen anlaştı

G.Saray ve F.Bahçe'nin peşinde olduğu Emre Can için Werder Bremen ile Bayern Münih'in kiralık olarak anlaşmaya vardığı öne sürüldü. Bayern'in hocası Pep Guardiola'nın raporuyla Emre Can'ı iki yıllığına Bremen'e kiralamak için anlaşmaya vardığı iddia edildi. Bu iddia gerçek olsa bile genç oyuncu onay vermezse kiralık anlaşması hayata geçemiyor.

'2 Ağustos'u bekliyoruz'

Emre Can'ın babası Orhan Can, Frankfurt'ta SABAH'a yaptığı açıklamada, Emre'nin önümüzdeki sezon için kararını kendisinin vereceğini ve 2 Ağustos'u beklediklerini kaydetti.