Trabzon yıkıldı!

İmzalar taraftar önünde atıldı

Trabzon yıkıldı!
Trabzonspor, Chelsea'nin iki yıldızı Malouda ve Bosingwa'yı renklerine bağladığı imzayı Hüseyin Avni Aker'de, taraftarları önünde attırdı.
İlk önce Malouda'yı sürpriz bir şekilde Türkiye'ye getiren ve gündeme bomba gibi düşen Trabzonspor, yine Malouda'nın takım arkadaşı olan Portekizli yıldız Bosingwa'yı da getirmiş ve kadrosuna katmıştı. Trabzonspor yönetimi, Avni Aker'de iki dünya yıldızına imza töreni düzenledi.
Törende ilk sözü alan Flourent Malouda, "Öncelikle herkese çok teşekkür ediyorum. Hayatımda birçok ülkeye gittim, fakat ilk kez böyle bir ortamla karşılaşıyorum. İlk geldiğim günden bu yana taraftarlarımız bu şehir nasıl temsil ettiğini bana çok iyi hissettirdi. Buradayım çünkü hırslarım ve arzularım var. Tek istediğim burada başarılar kazanmak ve bunu her zaman taraftarlarla kutlamak" dedi.
Bosingwa ise "Herkese iyi akşamlar. Oldukça duygulu anlar yaşıyorum. Kelimeleri yan yana getirmekte zorlanıyorum. Kalbimin derinliklerinden Trabzonspor taraftarlarına teşekkür ediyorum havaalaından bu yana bana yaşattıkları için. Şunu biliyorum ki taraftarları memnun etmenin tek yolu başarılı olmak ve takımı şampiyon yapmak" diye konuştu.
Konuşmaların ardından her iki futbolcu da, Trabzonspor Sportif Direktörü'nün ve taraftarların önünde kendilerini Bordo Mavili renklere bağlayan imzayı attılar.