Trabzon'da Sadri Şener depremi

"Bizim içimiz kan ağlıyor. Sen kebap yiyorsun" diye hakaret edilen Şener bırakma kararı verdi. Faruk Özak da başkanı vazgeçiremedi

Trabzon'da Sadri Şener depremi

Ligin ikinci yarısında Karabük ve Fenerbahçe maçlarından sonra istifaya davet edilen başkan Sadri Şener, Akhisar yenilgisinin ardından bir kez daha görevi bırakmaya çağırıldı. Kurmaylarıyla maçı takip eden Şener, taraftarın "Sadri istifa" tezahüratlarına kayıtsız kaldı. Ancak akşam gittiği kebapçıda bardak taştı.

Yönetimle kebapçıya giden Sadri Şener'e taraftarlar burada da tepki gösterdi. Taraftarın "Bizim içimiz kan ağlıyor. Sen burada kebap yiyorsun" şeklinde ağır hakaretlerde bulunduğu Şener, "Ben bu takım için nezarette yatmış adamım. o zaman delikanlıydım da şimdi mi kötü oldum" cevabını verdi ve görevini bırakacağını açıkladı.

Devreye maçı yan yana izlediği Faruk Özak girdi. Özak'ın Şener'e "Sakın bırakma başkan" dediği ancak ikna edemediği vurgulanıyor. Şener, "Takımı motive edemiyorum. İstanbul'da ailemle konuştuktan sonra bıraktığımı açıklayacağım" dedi. Mayısta yönetimin seçimli mali genel kurul yapacağı vurgulanıyor.