Tramer hasarsız dedi, araç pert çıktı!

İkinci el araç alacaklar dikkat! Bu vatandaş 40 bin lirasını kaybetti!

Tramer hasarsız dedi, araç pert çıktı!

İkinci el araç satın alacaklar dikkat! 2008 model araç satın alan Kasım O. sikayetvar.com'a gönderdiği şikayetinde “Aracı satın almadan önce aracın plakasını Tramer’de sorgulattım. Aracın herhangi bir hasar kaydının olmadığı bilgisi geldi ve bu bilgiye güvenip aracı satın aldık. Araç pert çıktı” dedi.

130 Bin TL’ye ikinci el araç satın alan Kasım O. aracın plaka sorgusuyla Tramer’de hasar durumunu sorgulattı. Gelen yanıtta araç hasarsız olarak bildirilince hiç düşünmeden aracı satın aldı. Şikayeti ise bundan sonra başladı. Aracı sigorta yaptırmak için sigorta acentesine götürünce aracın pert olduğunu öğrendi. İşte şikayetçinin yaşadığı mağduriyetin faturası şöyle:

“Kusursuz Denilen Araç Pertmiş”

“2008 model bir çekici aldık. Almadan önce aracın plakasını yazıp Tramer’de sorgulattık. Cevapta aracın herhangi bir hasar kaydının olmadığı bilgisi geldi. Mesaj hala telefonumda mevcut. Bu bilgiye güvenip 130 Bin TL’ye aracı alıp devir işlemlerini yaptırdık.Sonra aracın sigortasını yaptırmak için sigorta acentelerine gittiğimizde bu aracın pert olduğu gerçeğini gördük. Araç çarpma-çarpışma – devrilme nedeni ile perte düşmüş.”

Bir De 4 TL SMS Ücreti Aldılar

Aracı satın aldığı kişinin de aracın hasarı hakkında bilgi vermediğini belirten Kasım O. “Tramer’e mesaj attım bir de sorgulama için 4 TL mesaj ücreti kestiler. 130 Bin TL’ye aldığım aracı şimdi 90 Bin TL’ye satamıyorum. İletişime geçmek istedim saatlerce telefonda bekletildim. Operatöre bağlanmak için lütfen bekleyin dedikten sonra uzun bir beklentiden sonra telefon operatöre bağlanmadan kapandı” diyerek sitem etti.