TSKB'de Türkakın dönemi!

Genel müdür değişti!

TSKB'de Türkakın dönemi!

TSKB'nin Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Fevzi Onat. bugün itibariyle emekliye ayrılarak TSKB'deki görevinden ayrıldı. Onat'ın yerine Yönetim Kurulu Üyesi olarak Özcan Türkakın seçildi. Bankadan yapılan açıklamada Türkakın'ın genel müdürlük görevine getirilmesinin öngörüldüğü de belirtildi.

İş Bankası'ndan genel müdür

Feviz Onat'ın ayırlmasının ardından genel müdürlüğe getirilmesi planlanan Özcan Türkakın, bu tarihe kadar İş Bankası'nın genel müdür yardımcılığını yapıyordu.

ÖZCAN TÜRKAKIN KİMDİR?
1958 yılında Afyonkarahisar’da doğan Özcan Türkakın, Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi İktisat mezunu olup, aynı bölümde lisansüstü derecesi almıştır. 1984 yılında İş Bankası İktisadi Araştırmalar ve Planlama Müdürlüğü'nde İktisat Uzman Yardımcısı olarak göreve başlayan Sayın Türkakın, 1992 yılında Sermaye Piyasaları Bölümüne Müdür Yardımcısı olarak, 1995 yılında aynı Bölüme Birim Müdürü olarak atandı. 1999 yılında İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'de görevlendirilmiş; 27 Şubat 2002 tarihinde Genel Müdür Yardımcılığına atanmıştı.