Türk Telekom Kurumsal Müşteri Günleri

Eskişehir'de gerçekleştirilen "Türk Telekom Kurumsal Müşteri Günleri" etkinliğinde, KOBİ'lere şirketin avantajlı hizmetleri, ses ve data ürünleriyle kampanyaları hakkında bilgi verildi.

Türk Telekom Kurumsal Müşteri Günleri

Türk Telekom Anadolu Merkez 1 Bölge Müdür Yardımcısı Zafer Orhan, bir otelde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Türk Telekom'un alt yapı ve teknolojik olarak geliştiğini belirterek, şirketlerinin KOBİ'leri desteklemek için yatırımlar yaptığını kaydetti.

Dünyanın adeta bir köy haline geldiğini ifade eden Orhan, şöyle konuştu:

"Her hareket Twitter ve Facebook üzerinden çok çabuk yayılabiliyor. Siyaset şu anda bunun üzerine şekillendirilmeye çalışılıyor. Bütün bu hızlı teknolojik gelişmelerin alt yapısını Türk Telekom, Türkiye adına yıllardır devam ettiriyor. Şirketimiz 1990'lı yıllarda çalışanlarını yurt dışına fiber optik eğitimine gönderdi. Sektörün öncüsü ve bu işin okulu, Türk Telekom'dur. Yatırımcıların her zaman yanındayız. Büyük bir grup şirketiyiz. GSM, internet sunan şirketlerimiz var. KOBİ'lere ücretsiz danışmanlık vermeye talibiz. Eskişehir de bizim lokomotifi ilimiz. Eskişehir ile Türkiye'de ileriye çıkabiliyoruz."

Türk Telekom KOBİ Satış Direktörü Esra Şimşek ise Türk Telekom'un bugüne kadar fiber alt yapısıyla bilinen bir şirket olduğunu ancak bugün müşteri gözüyle yönetime geçtiğini bildirdi.

Türk Telekom'un KOBİ ve kurumsal müşterileriyle birebir iletişime geçen bir yapıyla yoluna devam ettiğini anlatan Şimşek, "Türk Telekom, 170 yıllık bir ulu çınar olmasına rağmen gencecik ve dinamik bir şirket. Bu yıl, 44 kenti dolaşacağız. Eskişehir en değer verdiğimiz illerden birisidir" dedi.

Türk Telekom Eskişehir Müdürü Erhan Kaya ise haberleşme sektörünün hızlı değişim içinde insanların yaşamını kolaylaştırmak, zamanı yönetme fırsatı sağlamak ve insanlığa değer üretme noktasında ciddi ve yadsınamaz bir rol üstlendiklerini vurguladı.

"En gözde sektörlerden sanayi ve gıda, liderliklerini teknoloji sektörlerine bırakıyor" diyen Kaya, şöyle devam etti:

"Günlük tüketimde, otomotiv ve beyaz eşya pazarları yerini cep telefonu, tablet bilgisayarlar ve internet dünyasının ürünlerine bırakmaktadır. Günümüzde bilgiye ulaşmak değil, bilgiyi depolamak ve analiz etmek, bunu işe yarar hale getirmek çok daha önem arz ediyor. Türk Telekom olarak ülkemiz ve insanlık için daha hızlı erişim alt yapıları, daha yeni ve kullanılabilir teknolojiler ve bilgi toplumuna dönüşümü sağlayacak ülke geleceğine, uluslararası gücüne katkı sağlayacak yatırımlar yapmak zorundayız."

Konuşmaların ardından Türk Telekom Anadolu Merkez 1 Bölge Müdürlüğü Kurumsal Müşteri Müdürü Necati Doğan Evgür, şirketin avantajlı hizmetleri, ses ve data ürünleriyle kampanyaları hakkında bilgi verdi.