Turkcell tablet pazarına girdi

Dünyanın önde gelen teknoloji devleri arka arkaya tablet bilgisayalarını görücüye çıkarıyor. Turkcell de tablet pazarına girdi. Turkcell Tablet, 14 Şubat'ta satışa sunulacak

Turkcell tablet pazarına girdi

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, "3G'si olmayan bir tablet, tablet değildir. Eğer değişirse, biz seve seve Fatih Projesi'ne katkıda bulunmak isteriz" diye konuştu.

Sayın, Turkcell Tablet'in Android 4.1.1 JellyBean işletim sistemine sahip bulunduğunu dile getirerek, şöyle devam etti:

''Ekranı 10.1 inch ve geniş ekran. İşlemcisi 1.2 Ghz ve 4 çekirdekli. İçinde 3G teknolojisi var ve Wi-Fi ile de internete bağlanabiliyor. Tabletimiz 8 MP fotoğraflar ve HD videolar çekebiliyor. Biz Turkcell tableti alan müşterilerimize her ay 50 şarkıyı bedava indirebilecekleri bir teklif hazırladık. İndirdiğimiz şarkılar direkt tabletimizde oluyor, internetimiz olmasa bile çalabiliyoruz. Tabletin içine Turkcell TV'yi de koyduk. Tukcell Tablet alanlara Tukcell Sinema paketi 24 ay boyunca bedava. Turkcell Kitaplık diye bir uygulamamız da var. Bunun içinde 4 binden fazla kitaptan oluşan bir kütüphanemiz var. Bunun içindeki 7 kitaba tablet alanlar bedava ulaşabiliyor. Turkcell Dergilik Uygulaması da bedava.''

Turkcell Tablet'te neler var?

l ANDROID 4.1.1 JellyBean işletim sistemine 10.1' Wideview IPS LCD ekran.
l 8 MP arka ve 2 MP ön kamera var.
l HD video ve panoramik fotoğraf.
l 16 GB dahili hafızasına ek olarak MicroSD desteğiyle gelen cihaz hem 3G hem Wi-Fi desteği sayesinde her an her yerde internete sınırsız erişim fırsatı sunuyor.
l TURKCELL Tablet 545 gram ağırlığıyla piyasadaki en ince ve hafif tabletlerden biri durumunda.

Kaç liradan satılacak?

TURKCELL Tablet'e 24 ay taahhütlü ayda 59 TL karşılığında sahip olunabiliyor. Buna 250 MB internet ve Turkcell Eğlence Paketi ve özel deri kılıf dahil. Kurumsal müşteriler ise 1 GB internet paketi dahil 24 ay kontratla ayda 65 TL karşılığında Turkcell Tablet'e sahip olabilir.