Turkcell’lioğulları geliyor!

Turkcell'in yeni reklam kampanyası teknolojiyi yüzyıllar öncesine taşıyor:

Turkcell’lioğulları geliyor!

Turkcell'in yeni reklam kampanyası, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Sadi Celil Cengiz, Ayşe Tolga ve Cahit Berkay gibi ünlü isimlerin rol alacağı Turkcell'lioğulları ile geliyor!

Operatörlerin arasındaki rekabetin en çetin geçtiği alanlardan biri de, reklam sektörü. Turkcell, yeni başlatacağı reklam kampanyası ile, bütçenin sınırlarını epey zorladı ve ilginç bir çalışma ortaya çıkardı.

Turkcell, “yüzyıllar önce insanlar, Turkcell’in mobil iletişim hizmetlerinden faydalansaydı ne olurdu” konseptiyle başlattığı yeni reklam kampanyasında; İşler Güçler dizisinin sevilen oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir, Sadi Celil Cengiz, son dönemde 80’ler dizisi ile bir kez daha gönülleri fetheden Ayşe Tolga ve Moğollar grubundan efsane müzisyen Cahit Berkay rol alıyor.

Turkcell’lioğulları geliyor! - Resim : 1

Bu sabah düzenlenen basın etkinliği ile tanıtılan reklam film serisi, lansman filminin yayınlanmasıyla başladı.36 bin metrekarelik alanda 470 kişilik ekiple çekilen lansman filminin yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak yaptı. Turkcell teknolojilerinin hayatı nasıl kolaylaştırdığını anlatan film, Anadolu’daki hayalî Turkcell’lioğulları Beyliği’nde geçiyor.

Az, öz, doğrudan mesaj

“Yüzyıllar önce insanlar Turkcell’in mobil iletişim hizmetlerinden faydalansaydı ne olurdu…”fikrinden yola çıkılarak tasarlanan konsept için, oldukça kapsamlı bir çalışma yürütüldü. Reklam filminin yanı sıra oudoor, afiş ve poster gibi farklı mecralar da sinema fragmanı esprisiyle hazırlandı. Absürt mizahın yoğun olarak kullanılacağı kampanyada, Turkcell’in iletişimde sadeleşme ve odaklanma stratejisi doğrultusunda mesajların az, öz ve doğrudan anlatılması hedefleniyor.

Turkcell’lioğulları geliyor! - Resim : 2

Reklamda kimi hangi rolde göreceğiz?

Ahmet Kural: Yiğit Bey-Turkcell’lioğullarının beyi

Murat Cemcir: Lokman Hekim- Yiğit Bey’in en yakın dostu. Teknoloji uzmanı, mucit.

Sadi Celil Cengiz: Ferhat - Yiğit Bey'in yardımcısı ve sağ kolu.

Ayşe Tolga: Ayşe Hatun - Yiğit Bey'in hanımı

Cahit Berkay: Halk ozanı