Webo'dan kötü haberi Kocaman verdi!

UEFA Avrupa Liginde yarın oynanacak olan 3.tur maçı öncesinde F.Bahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, golcü oyuncu Webo'nun durumu hakkında bilgi verdi.

Webo'dan kötü haberi Kocaman verdi!
Yarın oynanacak olan Plzen maçı için düzenlediği basın toplantısında Aykut Kocaman gazetecilerin Webo'nun son durumu hakkındaki sorularına şu yanıtları verdi:
Kocaman iki takım arasındaki bütçe farkının önemli olmadığını belirtirken, "Bu oyun her şeye açık bir oyun, skoru bütçeler değil, dayanıklı ve güçlü olan, organizasyonu iyi olan takım üstünlük sağlar. Bu saydığım unsurlar paradan çok daha önemli. Antrenmanda oyuncularımızın son durumuna göre bakıp değerlendireceğim, isimler bir tarafa, takımın toplam gücü bir tarafa.
İsimler değil, takımın gücünü değerlendireyeceğiz futbol anlamında. Meireles cezalı, Webo olanaksız, Emre ise statü gereği yarın bizimle olamayacaklar. Takım seçimi gibi konular benim işim. 3. kişileri ilgilendirmiyor. Biraz sonra antrenmana çıkacağız." değerlendirmesini yaptı.
Şu ana kadar bizde ilk üç içersinde olan ekip olarak bir zafiyet göstermedik. Hem bizim Galatasaray'ın Avrupa'daki sürekliliğinden kaynaklandı. İkincisi ile gelir ve yayın kaynaklarını biraz daha arttırmış Anadolu ekipleri bu duruma getirdi olayı. Her iki tarafa da gereken önemi vermeye çalışıyoruz. İlerleyen zamanlarda Beşiktaş'ın sadece Süper Lig'e odaklandığı için biraz daha avantajlı durumda.
Yarın turu geçersek Nisan ayını görmek bütün Fenerbahçeli ve Türk futbol severler için güzel birşey olacak. Bunu görmeyi şahsım adına çok isterim. Özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa'da biraz daha öne doğru çıkması arkadan gelecek takımlara çok büyük bir yol aaçacaktır bence şuan ki Anadolu ekiplerinin artık Avrupa'yı düşünmeleri gerekiyor. Bunun en önemli olanı ise Fenerbahçe ve Galatasaray'ın daha hızlı adımlarla ilerlemesi...