Yıldırım müjdeyi Kadıköy'de verecek!

İşte kilidi çözen formül: 13+3

Yıldırım müjdeyi Kadıköy'de verecek!

Fenerbahçe Başkanı 13 milyon euro + 3 milyon bonus karşılığı bonservisi için el sıkıştığı Spartaklı oyuncu ile ilgili açıklamayı yarın yaparak günlerce süren ve yılan hikayesine dönen transfer sürecine noktayı koyacak.

AZİZ YILDIRIM, EMENİKE TRANSFERİNİ SALZBURG MAÇI ÖNCESİ DUYURACAK

Fenerbahçe'de yabancı golcü transferinde artık sona gelindi. Günlerdir Emenike mi, Cardozo mu alınacak sorusunda cevap Nijeryalı golcü üzerinde yoğunlaşırken, başta Sarı-Lacivertli taraftarlar olmak üzere herkesin beklediği açıklamayı Başkan Aziz Yıldırım yarın yapacak. Yıldırım son anda karar değiştirmezse, Salzburg maçı öncesi Saracoğlu Stadı’nda müjdeyi verecek.

Emenike’ye 2.5 milyon euro

Cardozo konusunda kulübü Benfica’nın uzlaşmaz tutumu nedeniyle Spartak Moskovalı Emenike üzerinde yoğunlaşan Yıldırım, Rus yöneticileri 13 milyon euro + 3 milyon euro da bonus karşılığında (İleriki yıllarda satış yapılırsa buradan gelecek paranın 3 milyon eurosu Spartak’a verilecek) ikna etti. Emenike ise 2.5 milyon euro garanti para alacak ayrıca kendisine maç başı 25 bin euro ödenecek.

Sabah dans, akşam gol!

Başkan Yıldırım yarınki maç öncesi taraftarlara “Emenike artık Fenerbahçe’de” diyerek bu transfere noktayı koyacak. Bu arada golcü dün Rusya’da bir sabah programına konuk olurken, sunucularla birlikte bir süre dans etti ve büyük alkış topladı. Ardından akşam Kuban maçında sahaya çıkan Emenike, maça süper başladı. Yıldız oyuncu 31. dakikada takımını 1-0 öne geçirse de maç 2-2 bitti.