Yok artık! G.Saray'dan 30 milyon Euro!

Galatasaray transfer çalışmalarına bir başladı, pir başladı.

Yok artık! G.Saray'dan 30 milyon Euro!

Ara transfer sezonunun flaş takımı Galatasaray, bu yaz da dünyanın gündemine oturacak gibi duruyor.

Sarı-kırmızılı kulübün transfer komitesi dünyanın her yerinde çalışmalar yaparken, ortaya atılan isimlerin kalitesi git gide yükseliyor. Drogba ve Sneijder gibi yıldızları alarak dikkatlerini üzerine çeken Galatasaray'a öyle bir isim yazdılar ki, akıllara zarar...

Porto'nun Kolombiyalı golcüsü Jackson Martínez için Galatasaray'ın 30 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı iddia edildi. Avrupa'nın en gözde futbolcularından biri olan 26 yaşındaki yıldız oyuncu için Juventus, Chelsea, Liverpool ve Barcelona'nın da devrede olduğu, Galatasaray'ın bu teklifiyle bir anda ön plana çıktığı iddia edildi.

Jackson Martínez, kendisini isteyen takımlar hakkında sorulan bir soru üzerine " şu anda takımım için en iyi ne yapabilirim onu düşünüyorum. Sezon bittiğinde değerlendirilebilir. Kimseyle görüşmedim ve lig bitmeden de görüşmem" diyerek takımından ayrılabileceği sinyalini verdi.

Bu arada Jackson Martínez'in İspanya'dan Barcelona veya İngiltere'den Chelsea'nın tekliflerini düşündüğü bildirilirken, yıldız oyuncu için bu 2 takımın 40 milyon euroyu aşan bir teklifle yarıştıkları da gelen haberler arasında.

Yok artık! G.Saray'dan 30 milyon Euro! - Resim : 1
Yok artık! G.Saray'dan 30 milyon Euro! - Resim : 2